Behandling af persondata og personfølsomme oplysninger

Den 25. maj 2018 trådte EU´s nye persondataforordning GDPR i kraft.

Hos Sanne Grothe Psykoterapeut MPF tager vi dine personfølsomme oplysninger alvorligt – og vil sikre dig som klient i henhold til den gældende lovgivning.

Sanne Grothe Psykoterapeut MPF følger derfor persondataforordningen og behandler persondata- og personfølsomme oplysninger på følgende vis:

Personoplysninger

Sanne Grothe Psykoterapeut MPF indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. ved at sende en mail, udfylde en formular eller booke en tid.

Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.  Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Vi anvender tjenesteudbydere og  databehandlere, der udfører arbejde på vores vegne, herunder serverhosting, systemvedligeholdelse, e-mail service, mv.  Disse samarbejdspartnere kan få adgang til data i det omfang, det er nødvendigt for at levere deres tjenester og services.

Samarbejdspartnerne vil være kontraktligt forpligtet til at behandle alle data strengt fortroligt og har dermed ikke tilladelse til at anvende data til andet end, hvad der er omfattet af den kontraktuelle forpligtelse over for Sanne Grothe Psykoterapeut MPF, ligesom vi løbende kontrollerer, at samarbejdspartnere overholder deres forpligtelser.

Datasikkerhed

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Emails  bliver løbende slettet og vi opfordrer til, du ikke skriver personfølsomme oplysninger, når du kontakter os. Emailkorrespondancen  med Sanne Grothe krypteret, og lever op til krav pr. 1. januar 2019 om krypteret mail.
Se Datatilsynet.dk

Kontaktformularen på sitet er krypteret, og dermed sikker.

Sanne Grothe Psykoterapeut MPF fører journal over terapiforløb. Se  samtykkeerklæring, som udfyldes og underskrives af dig ved første session. Journalen føres i hånden og opbevares i aflåst lokale og metalskab.

Kalender-, klient og sessionsaftaler registreres altid kun med initialer. F.eks. vil klienten Sanne Grothe gemmes under SG.

Hvilke rettigheder har du over dine data?

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse til Sanne Grothe Psykoterapeut MPF. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Websitet:  https://sannegrothe.com.  Sitet er SSL krypteret og hostet hos det anerkendte hostingfirma One.com.

Indlejret indhold fra andre websteder:  Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts-sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.
Se  One.com databehandleraftale

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg.

Vi  bruger cookies i forbindelse med Google AdWords og Google Analytics, som hjælper os med at måle effekten af den digitale annoncering.

Hvis du generelt ønsker at slette eller blokere cookies, kan du læse om det på: http://minecookies.org/cookiehandtering

Tavshedspligt

Som medlem af Dansk Psykoterapeutforening er undertegnede hertil en enhver tid forpligtet til at leve op til foreningens vedtægter og krav og tavshedspligt og etik.

Har du spørgsmål til håndteringen af persondata og personfølsomme oplysninger er du altid velkommen til at tage kontakt.

Sanne Grothe
Psykoterapeut MPF
Hollandsvej 12, 2.
2800 Kgs. Lyngby
mail@sannegrothe.com
tlf. 93 89 09 90