• BOOK SAMTALE?

  ELLER HAR DU SPØRGSMÅL

  Udfyld kontaktformularen, så kontakter jeg dig

  Ring mig op

Priser

Alle psykoterapeutiske forløb hos mig, starter med en indledende samtale, hvor vi hilser på hinanden, og hvor jeg får indblik i din eller jeres situation og motivation for at gå i terapi. Du/I får samtidig en fornemmelse af, hvem jeg er som terapeut.

I forlængelse af denne samtale, aftaler vi, hvordan vi forventer dit eller jeres forløb skal se ud og sætter en ny aftale i kalenderen.

En session varer typisk 60 eller 90 minutter.

Individuel terapi

 • Individuel terapi
  900 DKr.
  60 minutter
 • Individuel terapi
  1.300 DKr.
  90 minutter

Individuel terapi

Terapi, hvor vi i fællesskab arbejder med din udvikling, dine muligheder, dine valg, dine mønstre og din historie. Vi tager fat på det, der fylder hos dig, og ved hjælp af vores samtaler, vil du opnå en større bevidsthed og opmærksomhed på dit liv. En vej ud af alt det, der forhindrer dig i at leve, som du ønsker det.

Familierådgivning

 • Familie-rådgivning
  1.200 DKr.
  En session på 60 min

Familierådgivning

Jeg tilbyder rådgivende samtaler, der bygger på en anerkendende og nærværende dialog – I bliver støttet og vejledt, hvor det er svært. Jeg har indgående viden om familie dynamikker – herunder specifikt om forældre-/børn relationer –  og igennem øget bevidsthed finder I nye muligheder i jeres familieliv. Som familieterapeut er jeg en objektiv og empatisk medspiller ud af konflikter og fastlåste reaktionsmønstre.

Adoption

 • Adoptionsrådgivning
  1.200 DKr.
  En session på 60 min

Adoption

Adoptionsrådgivning når I har brug for sparring og støtte i forhold til at forstå og rumme jeres barns – og egne reaktioner og adfærd. Vi taler om konkrete situationer, I oplever – og arbejder grundlæggende teori om tilknytning, nervesystem og udvikling ind i samtalerne. Vi arbejder på, hvordan I bedst kan støtte jeres barn. Vi ser også på jeres egne mønstre i forhold til at møde og rumme jeres barn, og finder i fællesskab nye hensigtsmæssige måder at være sammen på i jeres familieliv.

Ufrivilligt skolefravær

 • Ufrivilligt skolefravær
  1200 DKr.
  En session på 60 min

Ufrivilligt skolefravær

Behandling af ufrivilligt skolefravær hos Sanne Grothe er dybt fagligt funderet – og I vil blive mødt med støtte, indsigt og forståelse.

I vil igennem vores arbejde blive bevidste om:

 • Hvad skolefraværet handler om i jeres unikke situation
 • Hvordan I støtter jeres barn i hverdagen
 • Hvordan jeres barn på sigt kan vende tilbage til skole og komme i trivsel igen