Om Sanne Grothe

Jeg er psykoterapeut MPF
og tilbyder indviduel- og gruppeterapi
samt adoptions- og familierådgivning i Kgs. Lyngby

             Jeg er certificeret stressbehandler og har specialiseret viden i forhold til belastningsreaktioner – herunder angst og depression.

Ved siden af min praksis arbejder jeg med belastningsreaktioner i et specialiseret tilbud, hvor jeg har samtaler med unge, der på baggrund af overbelastning har udviklet massiv mistrivsel.

Jeg har været med til at udvikle grundlægge og udvikle tilbuddet, etableret virksomme redskaber og en systematisk indsats, som sikrer de unge kommer tilbage i trivsel igen.

Hvad jeg gør? Teoretisk fundament

Jeg er psykoterapeut MPF fra KGI og arbejder i min praksis til dagligt med indviduel- og gruppeterapi. Herudover tilbyder jeg adoptions- og familierådgivning.

Desuden er jeg certificeret stressbehandler. Jeg tilbyder effektiv sygdomsforebyggende behandling – herunder stressbehandling, der vil hjælpe dig både på den korte og lange bane i dit liv.

Jeg har siden 2016 arbejdet med belastningsreaktioner og har indgående viden på dette komplekse område.

Jeg tager udgangspunkt i den neuroaffektive udviklingspsykologi – og bruger redskaber fra den kognitive og systemiske metode.

Hvem jeg er?

Den røde tråd i gennem mit liv er en meget stor interesse og nysgerrighed på menneskers udvikling, kontakt og de relationer, vi indgår i.

Jeg er et empatisk, rummeligt og vedholdende menneske, der brænder for at støtte og hjælpe andre, når livet er svært- eller man ønsker sig ny udvikling.

Privat er jeg bosat i Kgs. Lyngby, gift og mor til to drenge, der er født i Kina.

Hvad motiverer mig?

Jeg har en dyb interesse for os som mennesker, vores relationer til hinanden og den måde, vi er, i livet på. Jeg tror grundlæggende på, vi alle kan arbejde med os selv -få større indsigt i os selv, vores handlemønstre og overlevelsesstrategier – og igennem den indsigt finde mod og styrke til at blive mere hele og lykkelige mennesker.

Jeg er meget optaget af de dynamikker, vi finder i vores relationer, og hvordan vi hænger uløseligt sammen.

Hvad har jeg erfaring med?

Jeg har stor erfaring i at arbejde med mennesker, der på forskellig vis har mistet deres sikre ståsted eller orientering for en kortere eller længere periode.

Jeg har praktisk erfaring med at arbejde med balance i mellem familie-og arbejdsliv, stress, angst, sorg, svære relationer, parforhold og familieliv, misbrug, personligt lederskab, lavt selvværd, ufrivillig barnløshed, barndomsmønstre/tilknytning og adoption.

Jeg har specialistviden i forhold til belastningsreaktioner, hvor jeg har været med at opbygge og udvikle et tilbud for børn visiteret fra deres grundskole på grund massiv mistrivsel

Hvilken uddannelse har jeg?

Jeg er uddannet psykoterapeutuddannelse på KGI 2012-2016

Jeg er certificeret stressbehandler med uddannelse fra Stressambassadøren

Efteruddannelse/kurser indenfor:
  • Mindfulness
  • Livsgivende relationer
  • Opvækst med misbrug og senfølger
  • Tilknytning
  • Neuroaffektiv udviklingspsykologi
Oprindelig er jeg uddannet lærer i 1998 og har siden arbejdet med undervisning og vejledning og inklusion. Jeg har haft et stort fokus på det relationelle forhold i mellem mennesker.
Læreruddannelse 1994-1998

TUBA Danmark – Terapi og rådgivning af unge

Jeg har tidligere arbejdet med gruppeforløb som co-terapeut i TUBA med unge, der er vokset op i et hjem med misbrug.

Tuba Danmark logo

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og underlagt deres etiske regelsæt – herunder tavshedspligt og krav om supervision.

Dansk-psykoperapeut-forening logo

Indtryk

Samtalerne finder sted på Lyngby Hovedgade 10c, hvor du ser den smukke bygning på billederne.

Hold dig opdateret på min blog

og Facebook

Min blog
Facebook